Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på det!




Vid framtida planering:

Att din bebis,kan komma bli
till någon annans mördare!

















***
Och även du,komma att ha
ett barnbarn som skämmer
ut ditt privata genetiska-arv

Hur mycket godis du
än skämt ut den med
så snällt i förväg!




**"
Och när ska vi alla
tankfullt realisera:


Vår insikt att"grannens
unge"

Även är vårt(samhälls)
barn. Som ej går att und
-vika-på eget sätt och vis?

Och att det inte hjälper
även om man skänker
tonvis med färsk godis

Utan det är något annat
som behöver läggas till

Men med vad,det nu är?







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-03 09:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tänk att Hitler en gång var en gullig liten bebis
2024-03-03

    Lena Staaf VIP
Tänkvärt! Mitt barn bör vara allas barn. Ditt barn likaså.
2024-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP