Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget


Mars haiku


Dag läggs till dag, när

ljuset knaprar på mörkret

svartis på marken

 

©Eva Hedlund fd Langrath 2024

 

 




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-03-04 10:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.

2024-03-05

  Anya VIP
Den där svartisen.... Kerstin Ekman över ordet.
2024-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin Haiku med vårkänsla.
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP