Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läka oss

 

Som en före detta låga

brinner mina dagar

i ett landskap av svartvit ton.

 

Som en sällan ställd fråga

längtar jag och klagar

efter min svunna person.

 

Jag såg dig fly

med vingar svedda av blod

jag låg i din dy

och visste inte om jag förstod

 

det allvar som skulle läka oss.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-04 11:42



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så bra, så läsvärt och det kan bero på en stor igenkänning men också på att innehållet och placeringen av orden och luften mellan tilltalar mig.
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP