Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här känns det eller doften av dig




Vill jag må riktigt bra
öppnar jag dina texter
där orden berättar om dig
att du ock är min fina vän

vill jag må som allra bäst
rullar jag fram dina melodier
där tonerna värmer mitt hjärta
att jag är din riktiga vän

i en annan tid
på en annan plats
vet man ännu ingenting
om hur vi skulle ha sett ut

men fram till dess du goda
ska vi fortsätta smälta snö
fortsätta skriva som vi gör
aldrig låta vänskapen dö.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-05 12:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Det var en vänskapsvacker text
2024-03-05

  smultronbergen VIP
Jag vill vara den vännen.
Den är rar.
2024-03-05

  Öknens Ros VIP
Fint helt enkelt!
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP