Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var rädd om dig !



Du behöver inte le för att glädja andra.
Det kan stå dig dyrt.
Man får vara rädd om sitt solsken.
Många strålar ikapp med sin egen livslögn.
Var som vanligt för helvete !
NORMAL !




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-06 15:40



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jag tror inte vi ler för mycket. Snarare tvärt om. Men man bör vara sann.
2024-03-07

  Öknens Ros VIP
Le inte för mycket. Ett leende kan tolkas som en inbjudan till något du inte vill ha.
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP