Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte behöver sova

 

Jag brinner en sekund

likt ett hopp I mitt hjärta

söker en stund

ett ögonblick ett hörn utan smärta.

 

Jag fäster mitt hopp

längtar en tröst

värmen från din kropp

blir en stillhet ett lugn i mitt bröst.

 

Din hand stadig och blid

varje dag är en gåva

du finns mig bredvid

natten är en dröm jag inte behöver sova.

 




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-06 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP