Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårfeber




Han ringde på hos grannfrun.
Hon öppnar i bara morgonrock.
Gomorron säger han, ska vi leka?
Ja det kan vi göra svarar hon. Vilken lek tänkte du på ?
Kärlek.
Passar bra. Ska jag ta av mig morgonrocken ?
Nä det gör jag säger han.
Passar bra. Kom in !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2024-03-07 09:35



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Du kan klä orden på ett naket sätt….jag gillar det!
2024-03-09

  alicja lappalainen VIP
en fin humoristisk dikt om våren bortsett från de gröna löven och fågelsången.
2024-03-07

  Gunnar Hilén VIP
Att de själva tar av sig morgonrocken ?
2024-03-07

  smultronbergen VIP
Kvinnor tänker annorlunda.
2024-03-07

    Lena Staaf VIP
En vanlig manlig fantasi. Kvinnor tänker nog annorlunda.
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP