Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår


sista isskorpan
bara ett fotspår
*
spårvagnsspår
här färdas massorna
som smältvatten




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-09 22:45



Bookmark and Share


  Respons VIP
Koncentrerat mystiskt och vackert. Har det hänt en olycka eller är det våren som forsar fram?
2024-03-11

  TrollTörnTrappan VIP
Vår är på ingående!?!
2024-03-10

    Lena Söderkvist VIP
Spännande liknelse smältvatten - massorna. Stark känsla av tidig vår.
2024-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP