Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tveksamma konsten att vara ointressant





Äsch, jag vet inte.
Jag har ingen uppfattning om den saken.
Ingen lyssnar ändå.
Jag syns inte.
Har inget att ge.
Det är skönt att slippa sånt.
Det är bara som en lång raksträcka.
Hoppas på grus.
Gråbrunt sådär.
Lite blommor i diket.
Så öppnas graven längst fram.
Pust !




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-11 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP