Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Den 11.Mars.2024.)


***Symbolism***




När Finlands flagga
Hissades i Bryssel's
Nato högkvarter
så var det i solsken


När Sveriges flagga
hissades vid samma
plats så skedde det i
ösregn

Men i Stockholm
sken
Solen så vackert

Vad det nu hade
för sin Betydelse?












Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-11 14:49



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Jag tänker närmast. Man skall inte oroa sig. Det ordnar sig aldrig. Och här kanske det är just väder som är en extra lågoddsare.
2024-03-11

  Kungskobran VIP
Here comes the sun da di di da

2024-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP