Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en gåta

Livet är en gåta i mitt inre
Jag gråter av ångest och tvivel
Känner en puls, en klump, en oro som växer
Pang, boom, mitt liv är i krasch
Skriker, vet inte vart jag ska ta vägen
Paniken, hjälp, kalla kårar pulserar

Våndas i mörkret utav min egna skugga
Ett orosmoln, ett monster utan blod
Jag är, känner mig kaotisk, saknar ord
Ett motstycke, puls, hjärtat slår
Vet inte vart jag ska ta vägen i min panik
Springer, pustar, flåsar, oro och ångest

Kastar mig till lejonen, ser mig själv ätas
Hamnar i en utanför kroppen situation
Bara glor ut, bortom gränserna
Känner inte smärtan av verkligheten
Panik, oro, känner inget
Kaotiska tankar i huvudet kretsar likt gamar
En oas hägrar med portar av stål




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-12 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP