Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


God morgon alla fina poeter

God morgon alla fina poesi människor .

Denna dikt kommer att handla om min älskade syster som jag saknar med hela mitt hjärta.

Vi hade det så skoj tillsammans min syster och jag.
Hon lagade en god gryta och jag gjorde en sallad och bakade brödet som vi doppade i grytan.

Njöt utav mat och att vi hade en trevlig dag i varandras sällskap.
Pratade om ditt och datt.
Mina tankar går åt hennes håll vareviga dag.
Inte konstigt att man saknar en syster som va ens allt.

Visst ville hon vara ensam och reda sitt eget liv och sina krämpor.
Tog inte emot min hjälp för att "hon kan själv" .
Jag är likadan. Vill klara av allt mest själv.

Jag går iväg till kyrkan här i närheten och tänder ett ljus för min syster och min mamma.
Sätter mig ner på bänken och låter tankarna vandra iväg åt olika håll.

Det rinner ner en tår från kinden och jag låter den vara . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-14 07:42



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Det tar tid att sörja, låt det ta den tiden <3 Så fint att du kan minnas de bästa stunderna tillsammans med din syster:-)
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP