Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto från eget album


Längtan efter stillhet

 

Min skugga bereder sig på att jag skall komma in i ljuset det behövs bara att natten övergår till dag

Inget kan förutses utan är varandras förutsättning

Havet längtar efter regnet som förångats ur detsamma

Brödet längtar efter rågen som växer på bondens åkrar

Bordet och stolen längtar efter furan som står och vaggar när vinden drar genom skogen

Ståndare och pistiller i nektarfyllda vidöppna blomster längtar efter bevingade pollinerares uppmärksamhet

Poesin längtar efter poeten

Intuitionen längtar efter känslan liksom månen drar i tidvattnependeln.

Jag längtar efter min käresta som stillar min rastlösa själ

 




Fri vers av Lars Thorelli VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-14 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thorelli
Lars Thorelli VIP