Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heja Israel !



Det tycks som om ni skulle kunna ha slagit nytt rekord i nutiden med 100 dödade barn om dagen under fyra månaders tid. Jag menar 12 000 barn under 120 dagar, ja, jo det blir 100 ungar om dagen.

Det känns väl bra !

Eller var det inte ni som visste nåt om lidande ?

Jag kanske har missuppfattat och är orättvis i min satir.

De var väl elaka barn.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-03-14 17:40



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
utan kommentar...
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP