Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En upplevelse från verkligheten


Förmodligen skulle ingen höra


När dörrarna var stängda
satt hon i sitt rum
sjöng som en riktig stjärna
för sig själv
i sin ensamhet

En jazzmelodi som
svängde och slirade
förvånade alla som var ovana
Kom musiken verkligen från henne
och inte från radion

Därefter hördes ett hårt, hårt skratt
när hon lämnade rummet
och först då blev det tydligt att
radion inte var på.



15/3 2024




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Söderkvist VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-15 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP