Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har ännu jävligt svårt med självmord




Hon var TV-hallåa.
50 år.
Vacker och omtyckt.
Proffsig och exakt.
Tog livet av sig.

Men så står det naturligtvis inte i annonsen.
Hon "dog plötsligt".

Ingen förstår varför.

Inga brev.

Runt omkring står tusentals människor
som inte längre vill leva.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-03-16 19:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ett tabu vi inte pratar om i dagens samhälle.
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP