Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma leken

Kurragömma

en lek
där man ska leta på
de som gömt sig.

När gömstället var perfekt
hörde man orden " Fri framgång"

Lättad gick man fram utan att bli tagen!
Leken fortsatte i all evighet!

Leken finns även i vuxen världen.
Numer finns den på din dator. Människor
son gömmer sig bakom ett namn, en profil
som väcker uppmärksamhet.

När personen blir hittad eller genomskådad
så vill den inte vara med i leken utan försvinner.
Den ville inte bli hittad och följa lekens regler.

Personer som leker dessa lekar vill förföra och
förgöra. Manipulera och demoralisera.
De får näring av förtäring och mättad av
spänning att se hur långt de kan gå utan
att bli genomskådade!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-17 08:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Många på sajten här
anonyma är
varför kan man fråga sej
är det något lurendrej
varför inte träda fram
med sitt riktiga namn


2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP