Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför blir jag så förbannad ?




"Vi vill vara en demokratisk plats där vi tillsammans kan förstärka det som är roligt".


Sagt av Karin Karlsson, Malmö stads huvudprojektledare för värdskapet under Eurovision Song Contest i maj.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-18 18:12



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Konstlat politikerspråk.
Klart man blir lack.
2024-03-19

  smultronbergen VIP
För att du vill för mycket
och har en hjärna.
2024-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP