Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Demoner går i vanliga skor

Det finns inga demoner

Inget helvete heller
Inga tomtar, troll eller gnytt existerar
och inte bigfoot eller zombies

Så var inte rädd för skärselden
eller det där "helvetet" som religiösa fanatiker skrämmer varandra
och andra med

Du är nämligen redan där
Det blir inte värre än såhär

Helvetet är här
Här där vi bor

På denna jord går demoner i vanliga skor
och kallar sig för människor

Så släpp dina religiösa grubblerier
Öppna ögonen och se dig omkring

Under tiden du fruktar det som diktats ihop
i en sagobok skövlar demoner
hela vår jord

Bränner länder till aska och sten

Torterar, våldtar och utplånar
grupp efter grupp av människor
som redan vet

att dom befinner sig i HELVETET




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Trollbunden
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-19 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden