Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag längtar

Jag längtar tills döden tar mig
i sin mörka famn

Ty jag känner mig så varm
och mycket mera hemmastadd
på den mörka sidan av livet

Jag åtrår döden
som en älskare
och en befriare

Jag vill kyssa
dödens kalla hand
och ta honom till min äkta man

Min längtan är stor

Så stor att jag aldrig
kommer begära ett enda ting
mer i mitt liv




Fri vers (Fri form) av Trollbunden
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-27 13:13



Bookmark and Share


  Stefan Tho VIP
Otroligt stark och berörande och fransk på något vis
2024-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden