Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snacka om att här ljugs det i högsta beredskap.


litet mjukt trevande försök att sträcka ut ett ord och röra men.....




Älskling, sover du?





















ja....




Fri vers av luta
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-08-21 14:27



Bookmark and Share


  Howlit
*fniss*
Slå kudden i huvvet påen nästa gång...
"Sover du nu då?"
2006-09-15

    inmeddiginålsögatkamel
Hihi
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

luta