Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Livet är upp och ner

Livet är upp och ner

Allting som ska vara normalt är inte det för mig,
varför ska det ta sån tid att rehabilitera sig efter en liten grej.

Jag är en person som vill för mycket varje dag,
kan inte låta bli att "bara göra en sak till" idag.

Måste skriva ett schema på vad jag tycker är viktigt,
Ja, jag vet att det ska vara på riktigt.

Skrattar åt mig själv av dessa order och bestämmelser jag fått,
precis som när jag bakar med dessa perfekta mått!

En promenad blir det idag åt ett håll,
okej, jag lovar att inte sparka boll.

Jag ser ju att snön virvlar och yr,
det är som om mitt hjärta inte alls styr.
Bara mitt intellekt och viljan är med,
trots att jag fortfarande känner min led.

Ge mig orken att kämpa och bli hel på nytt,
har förbandet nyss bytt.

Tjo faderittan , ,




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 07:47



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ajajaj och på rim :-)
2024-03-21

  stormengudrun VIP
Krya på dig! :-)
2024-03-20

  Cikoria Blå VIP
Jag ser ju på bilden att i detta fallet är jaget och diktjaget samma person.
Lycka till med rehabiliteringen!
2024-03-20
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP