Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wind forever entwined


among the waves and

in every rustling leaf

synergy in your rotation


forever entwined

with the soil

and the troposhere




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-21 11:22



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En vacker beskrivning av naturens krafter, allt det vi är beroende av.
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP