Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart ska den vilsenvärld vandra


Vart ska den vilsenvärld vandra

Vilka på kartan tokhylla eller klandra

Enbart två seenden bygger ingen värld

som är minsta vittenvatten värd.




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-21 13:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP