Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket

Klockan fyra på morgonen

när världen vyssjar och vrenskar

grävmaskinerna står i givakt

kommer viskningarna och ropen

rännande som tidningsbud

Grip pennan och pappret

Världen ligger öppen

i ett förklarat ljus

Ögonblicket är här för dig

Fort fort innan världen sluter sig

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-21 21:05



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Den känslan är mig bekant. Passa på medan det känns fräscht. Jajamen, där fick du in en poäng!
2024-03-23

  Blomma-Stjärna VIP
Wow! Ja, ta emot ögonblicket (istället för att sucka över att man kanske vaknat allt för tidigt?)
2024-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar lugn och ro i skrivarlyan innan dagens ljud tränger sig på.
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP