Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galen i dig



Jag säger att jag har gått vidare
men jag står fortfarnde på min plats

Jag säger att jag inte begöver dig längre
men jag gråter varje natt

Jag säger att jag har glömt dig
men du är hela tiden i mina tankar

Ohh varför blir det bara så? =(
kunde du verkligen glömma mig?
Kunde du inte förlåta mig och ge vår kärlek en chans?

Jag skulle ge allt jag äger
bara för att glömma dig just nu.

Men det går inte.. vet du varför?
för att jag är galen i dig...




Övriga genrer av susi
Läst 548 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-21 15:26



Bookmark and Share


    Lindushi
Texten är underbar, kunde inte sagt det bättre själv.
Kärleken är svår :(
2007-01-05

  Neal
Kärlek är svår !
2006-09-12

    Mr. Edward
Det är enkelkt, men helt sant. Jag är i samma situation. Bra.
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

susi