Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutna.



“What can I do to make you mine?
Fallen so hard, so fast this time
What did I say, what did you do?
How did I fall in love with you?”



- Mötet med det förflutna.




Övriga genrer av susi
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 00:47



Bookmark and Share


    Eijra
well
you just fall


good!
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

susi