Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla Dina Tankar

För jag tänker fånga dina tankar, en och en
Och jag ska måla dem med blommor och hjärtan
För vet du, jag tror att det är lösningen
Ibland kan tankarna vara svåra att få tag på
Och ibland kan det vara ett sånt material att färgen inte fastnar

Men då får man först grunda med massor av kärleksfärg
Och kanske till och med byta ut tankarna helt
För att få ett bättre grundmaterial att jobba med
Ibland flagnar färgen
och man önskar att man målat på den bättre från början
Men vet du vad?

Jag har alltid min pensel med mig




Fri vers av Lenore
Läst 2470 gånger och applåderad av 38 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-07 22:12



Bookmark and Share


  92 Lady J
Vackert och fantasifullt!
2011-01-30

  Fångaetthjärta
Jag kan önska att jag kunde måla om andras tankar...
2009-08-03

  Fånga dagen
Gillar din dikt
Jag brukar med måla mina känslor med pensel och färg
2009-01-28

    shamii
BRA! älskar sista raden
2008-06-09

  papessa
underbar dikt, att byta ut tankarna var en väldigt bra ide, även att måla tankarna är hur förtjusande som helst, med så många färger och nyanser det finns , du får många applåder
2008-03-03

  yllot
Lekfull och tänkvärd.. Får mig att le =)
2008-01-03

  Mats Henricson
Din pensel målar ALLTID med gyllene och ljusa färger, det tror jag och vill ALLTID tro det !! Oerhört måleriskt och tilltalande !
2007-11-15

    höstblomma
..gillar, glöm aldrig din pensel :-)
2007-10-11

    Camapani
fina metaforer som får mig att tänka till. Den medhavda penseln värmer och ger tillförsikt, kärleksfärgen ger mig hopp att det aldrig är kört oavsett hur grunden är lagd. Mycket bra!
2007-07-08

  figurett
Målande glittrar penseldragens djupsinnlighet över allt och alla...
2007-07-08

    ej medlem längre
Vad annat kan man säga än att vore det inte underbart om alla hade den penseln med sig?
Fin tanke värd att applåderas.
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lenore