Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det första jag skriver på väldigt lång tid...


Ord

Dina ord blir till en smekning mot min kind
Läpparnas mjuka viskningar skapar trygghet
Själen förvandlas till luttrat guld
Säg igen att du älskar mig

tystnad.

blick.

kyss.

ord.
dessa överflödiga ord.




Fri vers av Lenore
Läst 1100 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-10 20:35



Bookmark and Share


  miss julie
Lika bra som alla dina andra fantastiska texter!
från en beundrare:)
2010-05-06

  CJ
BRAVO!!!
2009-04-01

  Maria T
Här behövs inga ord
2008-11-12

  figurett
Om än det tänkta framförs, när hjärnan styr hjärtats röst, går smekningar förbi utan att beröra, en given framtids drömmare..
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lenore