Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första texten på många, många månader. Ungefär sedan maj, så jag börjar lite smått bara.


Liv

ett förflutet i en forntid
åker expresståg in i evigheten
försvinner och leker kull med fantasin

lovar att aldrig glömma någonting
hoppas på ett liv att leva
framtiden lovar att finnas för dig




Fri vers av Lenore
Läst 1848 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2007-08-30 20:16



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Härlig lekfullhet spåras , med lätthet, här och det glädjer !
2007-11-15

  Ulf Lagerholm
\"leker kull med fantasin\", är ju en intressant
räcka bokstäver

fantasin är ju en lek i sig själv

för mig blir det att diktjaget
leker med sin egen lek

tack för att min fantasi
fick komma ut och leka
en stund
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lenore