Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod, svett och tårar

han andas tungt
hon ytligt

två andetag till ljuden av njutning
och smärta

hon ber honom sluta
han ber henne slappna av

spända kroppar rör sig i takt
och otakt

hans vätska rinner
hennes blod

orden sägs om igen
nej ekar nej

hon håller igen
han öppnar upp

blod, svett och tårar
första gången hud mot hud




Fri vers av Lenore
Läst 1464 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-11 13:50



Bookmark and Share


  erkki
Laddad! Man känner igen det. Något så sällsynt som en vacker erotisk dikt.
2009-04-22

    cognitive slender
undrar vem du kan vara.. hehe.. är också från hudiksvall... nåja...
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lenore