Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skoluppgift i gymnasiet. Med en mening från Stig Dagermans Att döda ett barn. Jag gillar den.


Det sista andetaget

Den sista minuten av drömmar
Som lägger sin skugga över verkligheterna
Låter låtsaslivet fortsätta i oändlighet
Och viskar tyst om leken

Skriker av fasa för framtidens frågor
Tystnar i ångesten av ett förlorat liv
Ett liv som tagits av livet självt
En död så outgrundlig som havets djup

Gör slut på fantasierna och stoppa mörkret
Bara fyra minuter kvar att leva
Men man kan inte döda någon
som aldrig riktigt levt




Fri vers av Lenore
Läst 995 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-09 02:44



Bookmark and Share


  aol
ruggigt stark skrift
2010-01-06

  Baystream
Stark och snyggt skrivet - slutet va grymt.
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lenore