Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden läker inga sår!

Det sägs att tiden läker alla sår.

Det är inte sant.

Tiden får bara en att lära sig leva med sina sår,

och acceptera dem.




Övriga genrer av susi
Läst 563 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-26 00:48



Bookmark and Share


  aol
så rätt
2008-05-17

    babiii
Du har så rätt!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

susi