Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvirring


Det var inte så många evigheter sen...
som du kallade mig älskling.
Det var inte så många evigheter sen...
som du höll om mig och lovade mig världen
Det var inte så många evigheter sen...
som du sa att vi skulle vara för evigt
Det var inte så många evigheter sen...
som du leende sa att kärleken övervinner allt,
bara vi litar på varann..

Det var inte längesen...
som jag litade blint på dig, på dina ord.
Det var inte längesen...
som jag kände mig trygg hos dig...

Men nu, vad händer?
Men nu, ser du mig ens längre?
Men nu, tror jag inte jag vet vem du är...
Men nu, vet du vem jag är?
jag tror inte det heller...




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 5496 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2007-01-24 01:11



Bookmark and Share


  JR Rikard
Smärtsamt och ärligt.
Talar till kärlekens grumlade spegelbild..

Tackar för jag fick ta del av det
2007-04-04

    Lindushi
Den var underbar
2007-01-29

  Nuttelii
Bra den va, känner igen mig i den.
2007-01-28

    Oprofessionell
grymt bra
2007-01-28

  Havsjungfrun
Denna är min favorit...känner igen mig ..kram
2007-01-27

  Triselisa
Hehe, känner igen mig ;)
Jätte bra skrivet. Tack.
2007-01-24

  emseer
Jösses, dubbeljösses vad bra!
En enorm känna igen sig feeling sprids genom kroppen när man läser dina oerhört välplacerade ord.
2007-01-24

  angelicato
Helt rätt
2007-01-24

  Fredrik P. VIP
Grattis till Guldstjärnan!
Så bra!
2007-01-24

  swimsus@gmail.com
Det känns mer och mer för varje rad.
Smärtsamt om svek och kärleksbrist.
Mycket bra skrivet!
2007-01-24

  Thurizas
känner viss frustration i den här. bra skrivet!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127