Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte

Jag lovade ju att jag inte skulle tänka på dig idag igen
Men här står jag ändå utanför din dörr och ropar ditt namn
För att jag inte kan gå vidare inte utan dig.




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 508 gånger
Publicerad 2007-04-10 00:21



Bookmark and Share


  Zabina
Varför har jag inte läst denna innan? Eller har jag det?
I vilket fall som helst så fick jag ont i magen.
Men det var så vackert! Som vanligt :)
2007-05-18

    Andreaspseudo
de där känner jag igen :)
2007-04-10

    Nicklas VIP
Halkade in på ännu ett exemplar av dina alster.
Denna gång fylls jag inte av ett skratt följt utav ett leende.

Utan en mer vemodig känsla. Bittert.

Men, riktigt bra fångat!
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127