Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta!

Jag är så förvirrad, så ledsen att jag blir alldeles yr
hjärtat väger flera kilo och tårarna vill täppa till mina lungor.

du måste förstå hur illa du gör mig?

snälla sluta skär i mitt hjärta, sluta kasta tunga stenar i min mage och sluta häll salt i mina tårar




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 559 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-08 10:10



Bookmark and Share


  coffe
så vacker och mäktig:)c
2007-07-28

  Zabina
Detta påminner mig om min kärlek till Malmö FF, sorligt eller realistiskt? Men det är så det känns nu, efter 1-2 förlust mot Kalmar igår... usch.

Vackert skrivet dock, det dryper av känslor och man känner verkligen din smärta!
2007-06-27

  tom boreland
en spark
i skrevet
kan räta
till den typen
av dumheter
2007-06-13

    Andreaspseudo
förstår känslan :P...
2007-06-09

  Havsjungfrun
smärtsamt..bra!
2007-06-08

  Albert
ja det gör ont ont ont
2007-06-08

    Oprofessionell
det kursiva skär i mitt hjärta, vackert.
2007-06-08

  Nikolai Jungsin VIP
Smärtsamt vacker
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127