Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill.

jag vill vara där du är...
hela tiden
vakna i din famn
höra dina andetag
titta på dig när du sover
hålla din hand i min.
höra dig skratta
se dig le som bara du kan
kyssa dig godnatt
höra alla dina fina ord
springa hem med dig i kylan
värma mig med dig
och väcka dina grannar

får jag det?




Fri vers av Jennie1127
Läst 498 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-21 20:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finstämt och välformulerat som fråga...svaret verkar givet...
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127