Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid var orden

Du lovade mig världen
Du lovade mig för alltid
Du lovade att kärleken är evig
Men älskling, älskade du mig alls?

Nu är det över, det är borta
Inget kvar här alls
Men jag kommer ihåg
För alltid var orden
För alltid var det du sa till mig
Nu kan jag inte tro det jag ser
Jag känner inte igen dig
Vem ska du föreställa?

jag tänker ofta på historien om oss
synd att slutet är så sorgligt




Fri vers av Jennie1127
Läst 562 gånger
Publicerad 2007-04-10 11:15



Bookmark and Share


    lillapoeten
så vackra ord, fint framfört!
2007-05-28

  Havsjungfrun
Denna text får mig att minnas min senaste kille..som sa att han aldrig skulle lämna mig..men det gjorde han..
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127