Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir aldrig farväl (eller Jag kan inte låta bli att älska dig för att du älskar mig så jäkla myc

Från den första gången
har alla gånger varit den sista

Du ska aldrig mera svika
om jag bara kan förlåta

Den här gången ska det bli rätt
om två sekunder börjar vårat nya liv

Även fast jag vet att det blir en nästa gång
kan jag inte låta bli att älska dig

För när våra tårdränkta läppar möts
är det mitt hjärta du kysser




Fri vers av emla skogstroll
Läst 698 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-16 19:31



Bookmark and Share


  ulli
\"För när våra tårdränkta läppar möts
är det mitt hjärta du kysser\"

det blir tydligen aldrig farväl..
förbannat. farväl är nästan bättre än den eviga ovissheten.
snyggt skrivet det här känns.
2007-06-21

    Jennie1127
sjukt fin!
åh!
2006-12-20

    Missunderstood
stämmer så bra in på mig just nu. tack, tack för någon som verkar förstå hur det känns.. "det blir aldrig ett farväl ( eller jag kan inte låta bli att älska dig för du älskar mig så jäkla mycket ) " åååh, precis så det är för mig. fan!.
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

emla skogstroll
emla skogstroll