Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man får inte alltid vad man väntat sig, ibland blir det bättre...


Å andra sidan


Okej
du var ett strul
en natt
en rolig fylla

Men när jag ligger här
brevid
i det tysta morgondiset
ser jag
hur den sakta vaknande dagen
ger din varelse en skönhet
jag inte sett förrut

Mina kläder ligger kvar
just där de föll igår
när jag somnar om
hos dig

För kanske
bär imorgon
något oväntat i sitt sköte




Fri vers av emla skogstroll
Läst 608 gånger
Publicerad 2006-03-05 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emla skogstroll
emla skogstroll