Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorare


Jag som skulle ta över världen
är slaven för dagen
jag har sålt min tid och min själ
för mat på bordet och pengar till hyran

Du som skulle bli bättre än allt
blev fälld och förvirrad
nu sitter du där, belånad och fattig
med en ny vission att hålla i handen

Jag skulle ta världen med storm och älskas av alla
nu möts jag av människor som inte förstår
och jag orkar inte förklara alla de saker
som jag så stolt lärde mig

Du blir vi när du är med mig
och jag ber dig att stanna en liten stund
så att jag kan gömma mig i dina armar
och gråta över vårt förlorade öde




Fri vers av emla skogstroll
Läst 644 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-11-16 19:49



Bookmark and Share


  Proton
Mycket bra skrivet, men jag tror inte att någon är en förlorare, det tar bara längre för somliga att hitta sitt syfte i livet...
2006-12-21

  kärleksbarn
ja fan vad det är synd om oss ;)
fin, I like!
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

emla skogstroll
emla skogstroll