Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du varit här hade jag varit en aning starkare


Du skulle varit här ikväll
så att jag kunde andas
luften nära dig
som färgats av din aura, din existens

Så att jag kunde insupa dig
i små partiklar
Dra djupa andetag
och fylla lungorna med digluft

Låta essensen av din närhet
flyta runt i mitt blod
och fylla mitt hjärta

Dra korta snabba andetag mot din hud
så att du rusar upp i min hjärna
och gör mig hög

Få knarka dig
krama dig
somna på din axel
så att jag orkar att vakna imorgon

Men ikväll är mitt enda sällskap
en stilla falnande låga
och kudden du sov på i morse
blir min bästa vän




Fri vers av emla skogstroll
Läst 610 gånger
Publicerad 2006-12-16 22:28



Bookmark and Share


    Toro
Men visst, självömkan framförd på ett fint sätt.
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

emla skogstroll
emla skogstroll