Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda


Idag är jag tom och slagen
ett gråtande knytte
som gömt sig
bakom en av kuddarna i din soffa

Det är inte länge sedan jag var din starka ängel
ett älskande stöd
som höll dig varm
oavsett hur hårt vindarna blåste

Nu stormar det utanför fönstret
ylande vindar som söker oss
där vi sitter i din soffa
så väl gömda att vi inte vet vad som är sant

Idag är jag tom och liten
ett skrämt barn
som inte ännu vet
om det är vi eller världen
som inte längre är som förr




Fri vers av emla skogstroll
Läst 602 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-24 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emla skogstroll
emla skogstroll