Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt


Så långt borta
att man inte kan röra
Bara en viskning från då
som talar om
vad som fanns en gång

Här och nu finns bara
hjärtat du bränt
svalkat av tusentals tårar
Och en fågel från då
som sjunger om
vad vi var en gång




Fri vers av emla skogstroll
Läst 509 gånger
Publicerad 2006-06-22 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emla skogstroll
emla skogstroll