Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men låt mig somna om!

Jag såg dig genom fönstret inatt.
Jag såg dig komma in genom min dörr.
Du höll om mig och jag var där igen, trygg i din varma famn.
Du kysste mig, och vilken kyss! så underbar som jag mindes.
Du är underbar. men mitt i kyssen...

...vaknade jag




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 501 gånger
Publicerad 2007-03-27 19:16



Bookmark and Share


  Zabina
Åh gud - jag fick lite ont i magen.
Jag drömde exakt en sån dröm inatt... vackert skrivit!
2007-03-28

    susi
man vill aldrig vakna från en så underbar dröm ..
2007-03-27

  Havsjungfrun
åhh..vilken härlig dröm..men det hade ju varit ännu bättre om det varit verklighet..hihi
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127