Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet om det skulle...

Vem vet om det skulle ändra nått.
Om jag sa som det var till dig.
Det var det du sa, vem vet.

Jag undrade om det skulle ändra något
Om jag sa hur det kändes, hur allt var
Om du fick nyckeln till mitt inre och fick läsa alla mina tankar
Om du fick se alla mina känslor, känna allt det som jag känner
Om du skulle få försöka trassla ut mina funderingar om livet, och om kärleken.
Skulle du klara det? Skulle du kanske försöka förstå mig sen då?
Om du fick veta allt, veta sånt som inte ens jag vet om mig själv.
Om du kunde få vara som jag en stund, ha mina tankar
Ha mitt förflutna, ha gjort mina misstag.
Skulle du förstå mig då?

vem vet...
var ditt enkla svar.

Och nu vet jag ännu mindre än vad jag gjorde innan
nu undrar jag ännumer om det faktiskt skulle göra det.
förändra någonting alltså.

Det värsta är att jag inte ens vet om jag vill att det ska göra det
Ska vi bara låta det fortsätta rinna ut i sanden, som vi gjort hitills
för snart är allt bara sand, ingenting, vi kommer inte se det mer.
Kommer du ens minnas det? minns du det nu? eller är allt bara en dröm som du lagt bakom dig?


Är det möjligt att ta fram det man lagt bakom sig en gång?

Fortfarande är ditt svar bara:

Vem vet..




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-04-04 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förstår dig, väldigt bra dikt !!vacker
2007-04-19

    ej medlem längre
Bra skrivet om oengagemang hos den andra!
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127