Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till dig!

Jag vill nå dig älskling.
Hur omöjligt är det..?


Jag frågade en ängel:
- får jag låna dina vinkar..?

För att flyga till min älskling.
Till lyckan.


Jag frågade månen:
- får jag låna ditt ljus..?

För att guida mig till min älskling.
Till lyckan.


Jag frågade de glittrande stjärnorna:
- får jag låna all glitter..?

För att locka min älskling hit.


Jag frågade regnen:
- får jag låna några regndroppar..?

För min älskling gillar regn.


Jag frågade en fågel:
- får jag låna din kvittrande röst..?

För att kvittra vackert alla känslorna för min älskling.





Älskling, vägen till dig verkar vara lång och kommer att ta all evighet.




Fri vers av susi
Läst 505 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-25 13:24



Bookmark and Share


  aol
härligt vacker kärlekspoesi som går till hjärtat
min dikt kär är som ett kompliment till din egen underbara
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

susi