Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönsång till trots


Med stämma i maj

och ansats till skrattrynkor.

Men trots skönsång

blicken en annan

någon annanstans.




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-22 14:32



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vacker men också vemodig. Man spelar eller sjunger kanske med andra men ändå finns inte hjärtat helt med. Hjärtat finns där minnena eller kärleken finns..
2024-03-29

  Susen VIP
Förnimmer en känsla av frånvaro. Att inte nå fram
2024-03-29

  Elinor Sörensson VIP
Att ge sig hän i sång tillsammans
med andra, men ändå ha sina tankar
på annat håll.
2024-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Texten får mig att tänka på att vi som lever i fred och frihet kan sjunga, medan andra som lever i krig och förföljelse är tysta.

2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP