Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omar Khayyam öppnar ett fönster

På motorvägen från livet mot döden
ropar Omar Khayyam från ett öppet fönster
Kom in en stund och slå dig ned hos oss
Jag har har Eric Hermelin på besök
Gustaf Fröding är på väg
Swedenborg tar en rök i trappen

Vi läser poesi

Jag kom aldrig fram
Jag kom bara bort
Jag blev inte klar
Men jag fann en väg




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-22 23:26



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Spännande, ger mersmak
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP