Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munarmar


Dina tentakler
till fulländning snärjande
brann sin egen död




Bunden vers (Haiku) av Maud Li
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-08-21 16:05



Bookmark and Share


    crow_boppe
Att tre rader kan betyda så mycket!
Haiku är inte enkelt, men du får med allt!
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li